Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Improving Process Performance with Self-serve Analytics

14 april 2021 van 11:00 am tot 12:00 pm

Webinar Self-Serve Analytics – 14 april – 11:00 uur

Water- en energiebedrijven hebben vaak de beschikking over zeer veel data – zowel realtime en historisch. Het benutten van deze gegevens en opzetten van analyses is een cruciale stap om processen te verbeteren. Met nieuwe tools kunnen nu ook niet-datawetenschappers interessante resultaten behalen.

Ontdek tijdens het webinar Self-Serve Analytics op 14 april hoe u dit toch kunt realiseren en resultaten behaalt, zoals:

  • Het verlagen van de energiekosten;
  • Het verbeteren van de efficiëntie;
  • De planning rondom de water behoefte verbeteren;
  • Het aantal ongeplande stilstanden verkleinen;
  • Het beheer van de chemische additieven optimaliseren.

User Case

Als user case wordt een praktijkvoorbeeld besproken waarmee pompstoringen tot 16 dagen van tevoren voorspeld kunnen worden en de efficiency significant verhoogd wordt.

Inzetbaarheid voor industriële organisaties

De bewezen processen en software analytics technologieën zijn haalbaar voor elke industriële organisatie. Ingenieurs kunnen met behulp van de analyses gegevens uit verschillende databronnen combineren en snel problemen identificeren.

Praktische informatie

Datum: 14 april
Tijd: 11:00 – 12:00 uur
Inschrijven: Dit is geheel kosteloos na registratie op de eventpagina van Novotek

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!