Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

INCOSE – International Council on Systems Engineering.

23 september 2021 van 8:30 am tot 6:30 pm

Op 23 september 2021, vieren de International Council on Systems Engineering (INCOSE), afdeling Nederland en Jong INCOSE Nederland, het 25 jarig jubileum. Een dag waarbij wordt stilgestaan bij de successen en leermomenten van de afgelopen jaren, de huidige “State of the Art” en de doelen die INCOSE Nederland, Jong INCOSE Nederland en INCOSE Internationaal zich voor de komende 15 jaar hebben gesteld.

Hoewel het Jubileum wordt georganiseerd door INCOSE Nederland en Jong INCOSE Nederland, heeft het ook een internationaal tintje door bijdragen van buitenlandse Systems Engineering experts.
De op deze dag opgedane “State of the Art” kennis en ervaring, maakt het u makkelijker om een keuze te maken over de bijdrage die Systems Engineering voor uw bedrijf kan hebben. Als referent voor Systems Engineering, stelt INCOSE Nederland zich ten doel, de samenwerking tussen collega’s en bedrijven te bevorderen, door het uitdragen en delen van hun kennis.
Het event zal bij Van der Valk Vianen-Utrecht plaatsvinden, en tevens online uitgezonden worden. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar voor op locatie, dus wees er snel bij als je interesse hebt!

Een greep uit de lezingen:

Frank de Lange & Tom Castenmiller, ASML – High-tech industrie
System Engineering @ ASML praktijk en uitdagingen

Harry van der Velde & ChangLih Ee, Shell – off shore
Shell’s systems engineering journey in projects & engineering – Successes and challenges

Gerrit Muller – academisch
Welke rollen van politici, managers en systems engineering zijn effectief voor sociotechnische systemen, als de omvang en complexiteit blijven stijgen?

Heinz Stoewer
Korte inzage in de INCOSE led System Engineering Vision 2035

Gegevens

Datum:
23 september 2021
Tijd:
8:30 am tot 6:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.incose.nl/8-actueel/341-23-september-25-jarig-jubileum-incose-nl-update

Organisator

INCOSE Nederland
Telefoon:
+31 (33) 2473478
E-mail:
info@incose.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Van der Valk Vianen
Prins Bernhardstraat 75
Vianen, 4132 XE Nederland
+ Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!