Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Industrial Ethernet Online kennisweek

30 juni 2020 van 9:30 am tot 3 juli 2020 van 12:00 pm

FHI webinars

Industrial Ethernet Online kennisweek van 29 juni – 3 juli

In de week van 29 juni organiseert FHI in samenwerking met diverse leveranciers de Industrial Ethernet Online kennisweek. Per dagdeel kunt u één of meerdere webinars volgen. Een mooie kans om u in deze periode te laten informeren over nieuwe ontwikkelingen, oplossingen en hoe u maximaal voordeel kunt halen uit Industrial Ethernet.

FHI en PI Nederland organiseren samen het Industrial Ethernet event om de gebruikers en potentiële gebruikers te informeren over de mogelijkheden van Industrial Ethernet. U krijgt een collectief consult met volledige informatie over de basis, het gebruik maar vooral de integratie en de mogelijkheden hiervan, waarbij de innovatie net is begonnen en de mogelijkheden eindeloos zijn.

Bekijk het event

Gegevens

Begin:
30 juni 2020 van 9:30 am
Einde:
3 juli 2020 van 12:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://fhi.nl/industrialethernet/

Organisator

FHI, federatie van technologiebranches
Telefoon:
033 465 75 07
E-mail:
info@fhi.nl
Website:
https://fhi.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!