Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Innovatie en samenwerken de motor voor de toekomst

23 juni 2020 van 3:00 pm tot 4:00 pm

Webinar High Tech NL samen met TNO – ‘Innovatie en samenwerken de motor voor de toekomst’ – in combinatie met ALV

Waar Nederland de afgelopen tijd vanwege de uitbraak van Covid-19 letterlijk tot stilstand kwam, wil High Tech NL samen met lid én kennispartner TNO, de innovatieve wereld weer in beweging brengen. Niet fysiek, dat is gezien de Corona-maatregelen nog niet mogelijk, maar wel online! Graag nodigen wij u dan ook van harte uit voor het webinar ‘Innovatie & samenwerken; de motor voor de toekomst’ op dinsdag 23 juni a.s.

Tijdens het online event staan de kansen om binnen de huidige omstandigheden te focussen op innovatie centraal. TNO heeft een position paper geschreven: “De economie na het Corona-vaccin: hoe Nederland zich uit de crisis kan innoveren’. Een doeltreffend uitgangspunt ter inspiratie. High Tech NL & TNO onderstrepen samen die visie en bundelen daarom de krachten middels het tekenen van een ‘Letter of Intent’, waarbij innovatie én samenwerken centraal staan!

High Tech NL kijkt altijd naar nieuwe kansen, vooral ook voor het Nederlandse innovatieve MKB. In deze rol helpen wij ondernemers met innovatievraagstukken, door gebruik te maken van ons grote en sterke netwerk in de hightechsector.

Spreker namens TNO | Arnaud de Jong | Managing Director TNO Industry: “Gericht investeren in r&d en innovatie is het devies.  Het zou goed zijn om de focus daarbij te leggen op onderzoek naar sleuteltechnologieën dat binnen vier jaar tot economische activiteit kan leiden”

Gegevens

Datum:
23 juni 2020
Tijd:
3:00 pm tot 4:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://hollandinstrumentation.nl/event/webinar-innovatie-en-samenwerken-de-motor-voor-de-toekomst/

Organisator

Stichting Holland Instrumentation
Telefoon:
+31 (0)88 400 85 70
E-mail:
info@hollandinstrumentation.nl
Website:
http://www.hollandinstrumentation.nl
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!