Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Innovation Dinner | Digitalisering voor het MKB

26 oktober 2022 van 5:00 pm tot 8:00 pm

Tijdens het innovation dinner bij 3D Makers Zone gaan we in gesprek over digitalisering voor het MKB. Met de European Digital Innovation Hubs richt de Europese Commissie een netwerk op dat zich inzet voor de versnelling van digitalisering in het bedrijfsleven. De European Digital Innovation Hub wordt daarbij het aanspreekpunt voor ondernemers met vragen op het gebied van digitalisering. 3DMZ en BouwLab zijn onderdeel van een van deze hubs. Wil je weten wat de EDIH in deze regio voor je bedrijf kan betekenen, meld je dan aan voor dit diner!

Tijdens de innovation dinners bij 3D Makers Zone laten we zien hoe je als ondernemer Smart Industry kansen kan benutten. Verschillende onderwerpen zoals skills development, productiviteitsgroei en data economics komen aan bod. Inspirerende sprekers zullen jullie tijdens dit diner meenemen in de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Smart Industry en met jullie in gesprek gaan om te zien welke mogelijkheden er zijn voor jouw bedrijf.

3DMZ (3D Makers Zone) is een Smart Industrie Fieldlab gespecialiseerd in industrieel 3D-printen met daaraan gerelateerde complementaire digitale technologieën. Een unieke plek waar met organisaties, bedrijven en onderwijs- en kennisinstellingen versneld wordt geëxperimenteerd en geïnnoveerd. Ideeën en concepten komen hier direct tot leven en worden uitgewerkt tot prototypes, pilots en eindproducten.

26 oktober 2022 17:00 – 20:00 | 3D Makers Zone Oudeweg 91-95 2031 CC Haarlem

Gegevens

Datum:
26 oktober 2022
Tijd:
5:00 pm tot 8:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://forms.gle/skodNZDL9d4KUnyt6

Organisator

3DMZ (3D Makers Zone)
Telefoon
+31 (0)85 750 04 33
E-mail
hello@3dmakerszone.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

3D Makers Zone
Oudeweg 91 -95, Met de auto: navigeer naar Ir. Lelyweg 11
Haarlem, NH 2031 CC Netherlands
+ Google Maps

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden