Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Innoveer je uit de crisis met nieuwe technologieën

21 september 2020 van 11:00 am tot 1:00 pm

Innoveer je uit de crisis met nieuwe technologieën | Week van de mki

Elke dag zijn er praktische sessies met onze FME-experts. In een workshop van een uur spijker je je kennis bij en krijg je concrete handvatten aangereikt waar je direct mee aan de slag kunt. Natuurlijk komen ook onze mki-bedrijven uitgebreid aan het woord. Dagelijks deelt een mki-ondernemer een innovatief verhaal tijdens de Lunch Break met een (digitaal) kijkje in de keuken. Aansluitend gaan we met elkaar in gesprek over de lessen en de kansen van de coronacrisis.

11.00-12.00 uur: Future Shock

De coronacrisis versnelt technologische ontwikkelingen als robotisering, artificial intelligence, 3D-printing, augmented reality (AR). Welke mogelijkheden bieden deze ontwikkelingen? Bij deze korte Future Shock-sessie van Marijke Bakker, Adviseur Smart Industry bij FME, krijg je inzicht in de laatste trends, voorbeelden van bedrijven die succesvol een nieuwe technologie hebben geïmplementeerd en inzicht in de patronen binnen jouw bedrijf die innovatie in de weg staan.

12.00-13.00 uur: Lunch Break met Dennis van Beers, directeur van Festo 

Bij Festo staat innovatie altijd hoog op de agenda. Voor een sterke markpositie in de industriële automatisering is innoveren cruciaal. Hoe ga je hier mee om in coronatijd? Welke uitdagingen kom je tegen en hoe hou je je bedrijf technologisch op voorsprong? Tijdens deze Lunch Break deelt Dennis van Beers zijn ervaringen met innoveren in crisistijd. Vervolgens gaan we samen in gesprek over de lessen en kansen van deze crisis als we kijken naar technologische ontwikkelingen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!