Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Integratie van AGV’s en mobiele robots in de maakindustrie

13 april 2023 van 9:00 am tot 1:00 pm

Het efficiënter inrichten van je processen in combinatie met het automatiseren en digitaliseren van verschillende stappen biedt kansen. Integratie van AGV’s (automatisch geleide voertuigen) en mobiele robots leidt tot betere benutting van de productiefaciliteiten zonder toenemende belasting voor het personeel. Maar hoe pas je dit toe binnen bestaande processen? Welke systemen sluit je hierop aan? Tegen welke obstakels loop je aan? En belangrijker, hoe los je dit op?

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de eerste stappen voor je bedrijf. Ondernemers Jur Mourits van Twin-Tech en Martijn Jansen van AMRobotics delen hun kennis als het gaat om de toepassing van software en hardware. En we delen de kennis en ervaring van Cor van Vilsteren, algemeen directeur van MCM, over de toepassing van implementatie van AGV’s en mobiele robots in hun productie en logistieke processen.

Met behulp van experts ga je in een ronde tafel setting op gestructureerde wijze aan de slag met de eerste stappen en mogelijkheden voor je bedrijf. Aan het eind van de workshop heb je scherp welke kansen AGV’s en mobiele robots bieden voor je processen, wat mogelijke knelpunten zijn en heb je concrete handvatten om de eerste stappen te zetten.

Aan het eind van de workshop heb je scherp welke kansen AGV’s en mobiele robots bieden voor je processen, wat mogelijke knelpunten zijn en heb je concrete handvatten om de eerste stappen te zetten.

Voor wie?

Engineers, productie- en operations managers en (technisch) directeuren van maakbedrijven

Meer informatie

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden