Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IO-Link Online Kennisweek

14 september 2020 van 9:30 am tot 18 september 2020 van 12:00 pm

Ook in deze periode waarin fysieke events lastig zijn, staat de community van PI Nederland klaar om haar expertise over IO-Link met u te delen. In de week van 14 tot 18 september vindt de IO-Link online kennisweek plaats, vol interactieve webinars en live demonstraties. Gezamenlijk laten onze experts zien wat de mogelijkheden zijn van IO-Link en hoe deze toegepast kunnen worden in concrete situaties.

IO–Link is de eerste gestandaardiseerde IO-technologie wereldwijd (IEC 61131-9) voor communicatie met sensoren en actuatoren. De krachtige point–to-point communicatie is gebaseerd op de lang bestaande 3–draads sensor en actuator verbinding zonder bijkomende eisen aan het kabelmateriaal. Dus, IO–Link is geen veldbus maar de verdere ontwikkeling van de bestaande, beproefde en geteste aansluittechniek voor sensoren en actuatoren.

Een workshops waarin u uitgebreid inzicht krijgt in de IO-Link-technologie. Onze experts gebruiken voorbeelden om u te laten zien hoe gemakkelijk het is om de configuratie, PLC-integratie en het IO-Link apparaat te vervangen.

Programma:

Klik hier voor het concept programma met veel praktijkvoorbeelden en demonstraties door verschillende leden. Wanneer u zich aanmeld voor de online kennisweek wordt u op de hoogte gehouden van de definitieve invulling. U kunt gratis deelnemen aan alle sessies, of een keuze maken voor de webinars die voor u relevant zijn.

Gegevens

Begin:
14 september 2020 van 9:30 am
Einde:
18 september 2020 van 12:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Bekijk de site van Evenement

Organisator

PI Nederland
Telefoon:
+31 33 469 05 07
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!