Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ISA NL Thema bijeenkomst – Digital Twin – Cyber Security – Waterstof

9 februari 2023 van 4:00 pm tot 6:00 pm

Gratis

ISA Netherlands Section nodigt u van harte uit op donderdag 9 februari 2023 voor onze eerste Thema Bijeenkomst van het jaar. Deze sessie staat in het licht van o.a. Digital Twin, Waterstof en Cyber Security.

Deze innoverende sessie biedt u de gelegenheid om kennis te maken en kennis te delen met ISA Netherlands en alle ISA partners. Er wordt veel waarde gehecht aan een goed contact met u, onze leden en partners.


Programma

16:00 uur: Inloop Thema Bijeenkomst

16:10 uur: Start van het programma

18:00 uur: Afsluiting Thema Bijeenkomst

 

Wat hebben beveiligingscamera’s en ingestorte parkeergarages met elkaar gemeen? Door Hudson Cybertec
Het gebruik van beveiligingscamera’s neemt zowel privé als zakelijk steeds verder toe. Beveiliging van deze camera’s is dan ook essentieel zodat deze niet kunnen worden misbruikt door onbevoegden. Hudson Cybertec neemt je mee in de wereld van een hacker. Daarbij wordt uiteengezet welke stappen een hacker onderneemt om de volledige controle over je camera te krijgen om vervolgens nog verder door te dringen in de achterliggende infrastructuur met alle mogelijke gevolgen van dien.

Waterstof, de oplossing in de energietransitie? Door Kiwa
Waterstof lijkt een onmisbaar onderdeel van de energietransitie in Nederland, Europa en wereldwijd, maar of het DE oplossing is?! In deze presentatie hoor je in vogelvlucht wat waterstof is, waarom het een logisch onderdeel van de energietransitie is geworden, maar zeker niet de enige oplossing is. Ook hoor je wat er nodig is om de opschaling in Nederland en Europa mogelijk te maken!

Wat is een digital twin en hoe gebruik je die? Door Emerson en Nobian
Vandaag de dag hoor je geregeld over een “digital twin” van een fabriek of bedrijf. Maar wat is een digitale tweeling eigenlijk, en waar gebruik je die voor?
De bekendste toepassing is het simuleren van het productieproces om operators te trainen en het productieproces te optimaliseren. Maar er zijn nog  meer toepassingen van een digital twin.
Emerson gaat tijdens deze presentatie in op de verschillende soorten digital twins die er zijn en hun typische toepassingen. Nobian geeft diverse praktijkvoorbeelden van het gebruik van een digital twin in de zoutproductie. Daarnaast geven we ook enkele tips and tricks waarop je moet letten bij het implementeren van een digital twin om keuzes – die leiden tot hoge investeringskosten – te voorkomen.

Datum en tijden
Donderdag 9 februari 2023 van 16:00-18:00 uur.

Locatie Thema Bijeenkomst
Avans Hogeschool ’s-Hertogenbosch

Aanmelden
Heeft u interesse om deze thema sessie bij te wonen, inschrijven kan door een mail te sturen naar info@isa-netherlands.org.

Inschrijven kan tot 6 februari 2023.

Wij verwelkomen u graag op donderdag 9 februari aanstaande!

Gegevens

Datum:
9 februari 2023
Tijd:
4:00 pm tot 6:00 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://www.isa-netherlands.org/

Organisator

ISA Netherlands Section
E-mail
info@isa-netherlands.org
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Avans Hogeschool Den Bosch
Onderwijsboulevard 256
's-Hertogenbosch, 5223 DJ
+ Google Maps
Telefoon
073-6295295
Bekijk de site van Locatie

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden