Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

iTanks Career Café

21 februari 2020 van 2:30 pm tot 3:30 pm

iTanks

iTanks Career Café

Op vrijdag 21 februari organiseert iTanks het Carriere Café bij Hogeschool Rotterdam te RDM. Bij deze bijeenkomst kijken we naar de werknemer van morgen en welke acties daar vandaag voor genomen worden.

De snelheid waarmee technologische- en sociale innovaties zich aanbieden groeit gestaag. De snelheid waarmee ze geïmplementeerd worden blijft steken. Vaak kunnen verse kennis en nieuwe inzichten helpen om dat proces te versnellen. En dat geldt voor veel disciplines en niveaus in de Nederlandse industrie. Hoe vindt, behoudt en ontwikkel je dat talent? Waar komen de young professionals op af en hoe houd je bestaande professionals permanent competent?

Dat zijn vragen die we gezamenlijk oppakken tijdens het iTanks Carriere Café op vrijdag 21 februari 2020.

Na de keynote spreker kunnen de bezoekers kennis maken met dienstverleners en initiatieven rond young professionals én medior- en senior pro’s  in de industrie. Bijvoorbeeld met aandacht voor stages en PDEng programma’s, Traineeships en Carriere-planning maar ook volwasseneneducatie en permanent leren.

Gegevens

Datum:
21 februari 2020
Tijd:
2:30 pm tot 3:30 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://itanks.eu/event/itanks-career-cafe/

Organisator

iTanks
Telefoon:
+ 31 10 313 24 96
E-mail:
contact@itanks.eu
Website:
http://www.itanks.eu/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!