Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

iTanks iBrainstorm ‘Geïntegreerde en scenariogestuurde calamiteitenaanpak’

16 februari 2022 van 9:00 am tot 10:00 am

Op woensdag 16 februari organiseert iTanks in samenwerking met Bosch en Cellnex van 09.00-10.00 uur een online iBrainstorm over geïntegreerde en scenariogestuurde calamiteitenaanpak.

De informatiestromen op industrie- en havengebieden zijn divers, veeltallig en vaak onsamenhangend. En dat terwijl veel van de informatie bronnen,- dragers en -gebruikers nauw met elkaar verbonden zijn. Van de toegangscontrole voor mensen en logistiek, calamiteitenprogramma’s voor hulpdiensten en bedrijven tot en met de bewoners in de omgeving van de terreinen.

In de dagelijkse gang van zaken draaien deze werelden naast elkaar. Maar bij uitzonderlijke situaties en zelfs incidenten moeten alle stakeholders snel, betrouwbaar en adequaat kunnen handelen op basis van de juiste gegevens en scenario’s. Is het eenvoudigweg mogelijk om databases en systemen te koppelen zodat mensen op het juiste moment de goede informatie tot hun beschikking hebben? Of komt er toch iets meer bij kijken..

Bij deze iTanks Brainstorm kijken we graag met stakeholders van haven- en industriegebieden naar de mogelijkheden, kansen en belemmeringen van een geïntegreerde en scenariogestuurde
calamiteitenaanpak.

Schrijf je in via onderstaand formulier, wij verwelkomen je graag bij tijdens de iBrainstorm over geïntegreerde en scenariogestuurde calamiteitenaanpak.

Het programma

09.00 uur Welkom door iTanks
09.05 uur Introductie door Bosch: ‘De kracht van combineren’
09.15 uur Introductie Cellnex: ‘Een private netwerk als basis voor veilige en snelle communicatie’
09.25 uur Q&A en discussie
09.35 uur What IF: Voorbeeld mogelijke aanpak
09.40 uur Maar hoe zit dat met de data?
10:00 uur Verwacht einde

Gegevens

Datum:
16 februari 2022
Tijd:
9:00 am tot 10:00 am
Evenement Categorie:
Site:
https://itanks.eu/event/itanks-ibrainstorm-geintegreerde-en-scenariogestuurde-calamiteitenaanpak/

Organisator

iTanks
Telefoon:
+ 31 10 313 24 96
E-mail:
contact@itanks.eu
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!