Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LabAutomation Week online

29 juni 2020 van 2:00 pm tot 2 juli 2020 van 4:00 pm

FHI webinars

Van 29 juni t/m 2 juli 2020 vindt de online LabAutomation Week plaats. Een unieke digitale kennisweek vol lezingen die u inspireren en handvaten geven om zelf aan de slag te gaan met laboratoriumautomatisering. De week bestaat uit diverse webinars over thema’s zoals innovaties, procesoptimalisatie en data waar u gratis aan kunt deelnemen.

U meldt zich aan voor de online kennisweek via deze pagina. U ontvangt vervolgens een e-mail met de links naar de registratiepagina’s voor de diverse webinars. Per webinar dient u uw naam en e-mail in te vullen. Dit is helaas nodig omdat iedere webinar een unieke link bevat die nodig is om de online sessie te volgen. U bekijkt dus precies die onderwerpen die voor u interessant zijn!

Ruimte voor vragen

Er is voldoende mogelijkheid voor interactie met de spreker. Uw kunt uw vragen stellen in de chat. Is er tijdens het webinar geen tijd om antwoord te geven? Dan ontvangt u deze antwoorden later per mail. Doe ook mee aan de polls die langskomen, zodat wij inzicht krijgen in de vragen die bij u leven en stemmen we daar komende webinars en informatie op af.

Bekijk de webinar achteraf

Bent u wel geïnteresseerd maar kunt u op het betreffende tijdstip niet aansluiten? Alle webinars worden na afloop online toegankelijk gemaakt. U ontvangt hierover na afloop van de digitale kennisweek bericht.

Deelname aan de webinars is kosteloos na registratie. U heeft geen specifieke software nodig: een internetverbinding is voldoende.

Gegevens

Begin:
29 juni 2020 van 2:00 pm
Einde:
2 juli 2020 van 4:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://fhi.nl/labautomation/

Organisator

FHI, federatie van technologiebranches
Telefoon:
033 465 75 07
E-mail:
info@fhi.nl
Website:
https://fhi.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!