Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nederland Maakt

20 januari 2021 van 3:30 pm tot 5:00 pm

Centraal in deze sessie staat de rol van digitalisering tijdens en vooral na de corona-crisis. Diverse valkuilen, maar ook kansen zijn zichtbaar geworden nu we onverwachts met een pandemie zijn geconfronteerd die de totale wereld op zijn kop heeft gezet. Het is tijd om wellicht ook anders naar de eigen organisatie te kijken; de dienstverlening, logistiek of het eigen product.

In navolging van het succes van de eerste Nederland Maakt (op 2 oktober 2019) organiseren NEVAT, FEDET, GMV, VNMI en FME opnieuw een groots event in 2021. Tenminste, als de coronamaatregelen het toelaten.

Versnelde en verregaande digitalisering kan een oplossing bieden voor snel en gericht herstel na de crisis en zelfs al tijdens de crisis verlichting en richting geven. Is dit het juiste moment om door te pakken?

We praten met Karel Kraaijeveld van ECI Solutions en Rolf Bos van PriceWaterhouseCoopers over de zogenaamde ‘digital supply chain’.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!