Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NTA 8120 introductie

24 september 2020 van 1:00 pm tot 2:30 pm

In september brengt NEN de vernieuwde norm voor netbeheerders en assetmanagers uit. NTA 8120 legt de eisen aan een veiligheids-, kwaliteits- en capaciteitsmanagementsysteem voor het elektriciteits- en gasnetbeheer vast. De norm is nu geheel in lijn met de structuur van de managementsysteemnormen van ISO (ook wel de HLS) en kan direct ingevoerd worden naast de ISO 55001 – de algemene norm voor het beheren van assets. De eerste druk van NTA 8120 zal tijdens een introductie-webinar worden overhandigd aan de directeur van Netbeheer Nederland.

Assetmanagers en assetbeleidsmakers binnen netbeheerders, publieke organisaties en bedrijven met een vitale functie binnen Nederland zijn uitgenodigd. Het webinar van 24 september geeft inzicht in de nieuwe NTA en hoe je met een HLS-gebaseerde managementsysteemnorm van ISO en een nationale sectorale invulling oplossingen kunt bieden voor invulling van (lokale) regelgeving. De tekst is een stuk praktischer geworden en is nu ook bedoeld voor beheerders van warmte-, water en andere netten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!