Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ontwerp en bouw bevoorradingsschip Den Helder

23 juni 2021 van 8:00 pm tot 9:00 pm

In februari 2020 tekenden Defensie en scheepsbouwer Damen het contract voor de bouw en levering van het zogenaamde Combat Support Ship (CSS), na indienststelling bekend als Zr.Ms. Den Helder. Dit schip is bedoeld voor het op zee bevoorraden van andere marineschepen en moet voldoen aan militaire eisen teneinde bestand te zijn tegen diverse gebeurtenissen die kunnen optreden in gevaarlijk gebied.

Projectleider van het CSS bij de Defensie Materieel Organisatie (DMO) Glijn van Marion zal tijdens het webinar de deelnemers meenemen in het proces van het ontwerp en de bouw van dit nieuwe marineschip. Voor welke nieuwe technieken wordt gekozen, welke partners zijn daarbij betrokken, hoe worden beleid, technologie ontwikkeling en proven design gecombineerd?

Een concreet voorbeeld van marine nieuwbouw met na afloop uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen.

Gegevens

Datum:
23 juni 2021
Tijd:
8:00 pm tot 9:00 pm
Evenement Categorie:
View Evenement Website

Organisator

KIVI
Telefoon:
+31 (0)70 3919 900
View Organisator Website
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!