Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Source Hardware Project 2020

10 maart 2020

Op dinsdag 10 maart 2020 organiseren DatacenterWorks en CloudWorks een speciaal event dat geheel in het teken staat van open source hardware en de kansen die dit u als IT-manager, floormanager of datacentermanager biedt. Dit Open Source Hardware Project event zal plaatsvinden bij maincubes B.V. te Schiphol-Rijk.

Datacenters waren tot voor kort aangewezen op hardware-producten die volledig op het principe van vendor lock-in zijn gebaseerd. Onder invloed van de hyperscalers (Facebook, Google, Microsoft enz) zien we nu een omgekeerde situatie ontstaan: het datacenter bepaalt welke hardware-producten hij wil hebben en vraagt de industrie deze voor hem te bouwen. Steeds meer manufacturers stappen in deze nieuwe markt. Maar wie doet nu precies wat? Hebben we het hier enkel over het Open Compute Project (OCP)? Of over meer open source-projecten (hint: ja!).

Gegevens

Datum:
10 maart 2020
Evenement Tags:
, ,
Website:
https://opensourcehardware.datacenterworks.nl/110219

Locatie

Nederland + Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!