Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PLCnext Technology

28 november 2022 van 9:00 am tot 4:00 pm

€ 398

In een snel veranderende wereld, waarin meer apparaten dan mensen met het internet zijn verbonden, zal ook de industriële automatisering een fundamentele verandering ondergaan.

Precies daarom is de PLCnext Technology ontwikkeld, een innovatief besturingsplatform dat compleet nieuwe vrijheidsgraden biedt. Geen beperkingen meer van gesloten, fabrikant specifieke systemen maar nieuwe mogelijkheden dankzij hét open en flexibele PLCnext platform!

Inhoudelijk:

Tijdens deze workshop maakt de deelnemer kennis met unieke kenmerken van de PLCnext Technology. De deelnemer leert hoe het platform is opgebouwd en krijgt een introductie in de onbegrensde mogelijkheden door de combinatie van realtime applicaties en open-source. De deelnemer verlaat de workshop met een compleet ingerichte programmeeromgeving inclusief starterkit en de benodigde kennis om een vliegende start te beleven met het platform.

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor software engineers die hun grenzen willen verleggen en nieuwe kansen willen creëren binnen de industriële automatisering. Om deel te kunnen nemen aan deze workshop, dient hij/zij basiservaring te hebben met programmeren.

* Houd rekening met een lange levertijd van de starterkit i.v.m. de wereldwijde elektronicacrisis. Vanaf PLCnext Engineer versie 2022.0 LTS kunt u uw besturingsapplicatie ook testen in simulatiemode.

Praktische informatie:

  • De deelnemer ontvangt de starterkit voorzien van de PLCnext Controller AXC F 2152, Axioline Smart Element I/O-modulen met 16 digitale ingangen, 16 digitale uitgangen en 4 analoge ingangen, schuif-potentiometer, drukschakelaars, netvoeding, Proficloud licentie en Patch-kabel.
  • De 2-daagse workshop is iedere dag van 09.00 uur tot 16.00 uur en zal alleen bij voldoende deelname plaatsvinden.
  • De nettoprijs is € 398,- per persoon, excl. BTW

Dit levert de Workshop PLCnext Technology op:

  • De deelnemer heeft kennis gemaakt met de unieke kenmerken van de PLCnext Technology.
  • De deelnemer heeft geleerd hoe hét open en innovatieve besturingsplatform in bedrijf kan worden genomen.
  • De deelnemer heeft geleerd hoe applicaties, ontwikkeld in PLCnext Engineer (IEC 61131-3) en Eclipse (C++) middels de Execution & Synchronisation Manager, gemanaged kunnen worden.
  • De deelnemer heeft geleerd hoe data consistent kan worden uitgewisseld tussen applicaties ontwikkeld in PLCnext Engineer (IEC 61131-3) en Eclipse (C++).
  • De deelnemer heeft de benodigde kennis om een vliegende start te beleven met het platform.

Meer informatie

 

Organisator

Phoenix Contact
Telefoon
+31 (0)316 59 17 20
E-mail
info@phoenixcontact.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Phoenix Contact, Technologie- en Trainingscentrum Zevenaar
Hengelder 56
Zevenaar, 6902 PA Nederland
+ Google Maps
Telefoon
(0182) 39 74 97
Bekijk de site van Locatie

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden