Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Praktijkvoorbeelden van procesautomatisering met IIoT & CLOUD (Corona dashboard)

2 februari 2021 van 10:30 am tot 11:30 am

Frisse lucht, voldoende luchtvochtigheid en een stabiele temperatuur is essentieel voor een gezond werkklimaat binnen de gebouwen en bedrijven. Dit verhoogt de efficiëntie en de productiviteit van mensen. Door de juiste parameters in beeld te brengen en daar op te sturen kan automatisering en digitalisering een bijdrage leveren aan dit gezonde werkklimaat.

De klimaatparameters Co², luchtvochtigheid en temperatuur worden weergegeven in een Corona Dashboard wat zowel intern als extern te benaderen is. Welke technologieën passen we toe in deze praktijkcase procesautomatisering waarin digitale sensoren, smart devices, netwerkverbindingen, visualisering, OPC UA , MQTT en CLOUD samen komen.

JUMO is één van de leidende producenten op het gebied van industriële sensor- en automatiseringstechniek. Als betrokken partner streven wij ernaar, onze kennis en ervaring in te zetten om processen efficiënter, gebruiksvriendelijker en duurzamer te maken.

JUMO Meet- en Regeltechniek – Dirk Kop

Gegevens

Datum:
2 februari 2021
Tijd:
10:30 am tot 11:30 am
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://fhi.nl/productieprocesautomatisering/online-programma-2021/

Organisator

FHI, federatie van technologiebranches
Telefoon:
033 465 75 07
E-mail:
info@fhi.nl
Site:
https://fhi.nl/

Locatie

Online
Nederland + Google Maps
Site:
online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!