Laden Evenementen

« Alle Evenementen

RapidPro

9 juni 2021 van 9:30 am tot 10 juni 2021 van 5:00 pm

RapidPro

RapidPro – Dé vakbeurs rondom prototyping, (low volume) productie en productontwikkeling

Welke technieken zijn het meest geschikt wanneer uw productconcept overgaat tot prototyping en in productie? Low volume, rapid of on demand production spelen tijdens dit proces een belangrijke rol. Vooral bij producten die niet in massale volumes geproduceerd worden, wilt u flexibel of in customized batches kunnen produceren. Flexibiliteit staat voorop, net als het snel inspelen op klantvragen. Welke technieken kiest u en hoe integreert u deze in uw bestaande processen?

RapidPro is dé internationale vakbeurs met oplossingen voor alle fases van prototyping,  productie en productontwikkeling

Hierbij komen diverse digital manufacturing technieken aan bod. Denk aan hierbij aan additive manufacturing, 3D-printen, laser cladding, FDM, EBM en SLS, maar ook technieken als CNC frezen, gieten en vacuümvormen. Daarbij worden oplossingen als virtual prototyping, 3D-scannen, metrologie, kwaliteitswaarborging en software zeker niet vergeten. Tijdens de 9e editie ontdekt u de laatste ontwikkelingen met focus op ROI in AM, materialen, tooling, soft- en hardware en kwaliteit.

RapidPro presenteert het complete Digitale Productie ecosysteem: Define. Design. Produce.Van productdefinitie, design, prototyping, (low volume) productie tot en met post processing. RapidPro toont u de complete workflow op de volgende thematische area’s:

 • 3D modelling: CAD, CAM, 3D Scanning
 • 3D Simulatie: Product en proces design. Digital Twin
 • 3D/CAD gestuurde productie
  • Additive Manufacturing (3D Printen)
  • CNC Substractive Manufacturing
  • Robotics & hardware: Industrieel, co-bots en AGV’s
  • Post-productie: Nabehandeling & Logistieke processen

  Het maken van de juiste (maak)techniekkeuze het behalen van Return on Investment op zowel de expo als in het lezingenprogramma centraal.

Gegevens

Begin:
9 juni 2021 van 9:30 am
Einde:
10 juni 2021 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://rapidpro.nl/

Organisator

Mikrocentrum
Telefoon:
+31 (0)40 296 99 11
E-mail:
events@mikrocentrum.nl
Website:
https://mikrocentrum.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!