Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rotterdam Energy Port

6 november 2019 van 12:30 pm tot 5:00 pm

Rotterdam Energy Port

10 jaar Rotterdam Energy Port

Dit jaar kijken we terug op 10 jaar energietransitie in de Rotterdamse haven en kijken we 10 jaar vooruit. U bent van harte welkom op het jaarcongres Rotterdam Energy Port, georganiseerd in samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam en Deltalinqs. Dit is het moment om door te pakken, met de bedrijven in de haven, het Havenbedrijf en de overheid.
Bent u er bij?

Topprogramma Rotterdam Energy Port 2019

Verschillende CEO’s en directeuren uit de industrie, maritieme en energie sectoren delen hun visies door nogmaals te spreken op Rotterdam Energy Port. Zo hoort u onder meer Ruben Beens (BP), Albert Markusse (Cosun), Luc Smits (CCT), Ruud Sondag (Eneco), Glenn Deen (Deen Shipping), Maarten de Hoog (DCMR) en Nico van Dooren (Port of Rotterdam). We kijken terug en vooral vooruit naar de kansen van de energietransitie voor Rotterdam. Alice Krekt, programmadirecteur Deltalinqs Climate Program, doet de inhoudelijke begeleiding.

Gegevens

Datum:
6 november 2019
Tijd:
12:30 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.managementproducties.com/nl/haven-logistiek/rotterdam-energy-port
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!