Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Roundtable ‘hoe blijf je relevant communiceren in crisistijden en daarna?

10 juni 2020 van 3:30 am tot 4:30 pm

STEM Industrial Marketing Centre

Communicatie en marketing is niet alleen gericht op het verwerven van nieuwe afnemers. Het is ook bedoeld voor behoud van afnemers, om de positionering en het imago te ondersteunen, in contact te blijven met je afnemers en te laten zien aan de markt dat je nog steeds actief bent. Dat laatste geldt zowel in goede als in slechte tijden.

Niet communiceren, kan niet
Willem de Vries schreef er een column over in Kunststof Magazine nummer 3 van 2020 – midden in de eerste heftige fase van de intelligente lockdown tijdens de coronacrisis. Juist ook omdat hij signalen opving van ondernemers die dachten dat ze maar even niet moesten communiceren. Maar ‘niet communiceren, kan niet’, liet communicatiewetenschapper Paul Watzlwwick al weten in 1974.

Overigens zie je eenzelfde effect in goede tijden. Als bij veel organisaties het heel druk is en communicatie er bij inschiet.

Round table
Het credo is dan ook: communiceer in ieder geval. Maar hoe blijf je relevant communiceren in goede en slechte tijden. Daarover organiseren we  op de genoemde datum van 15.30 tot 16.30 een (online) round table.

Gast aan tafel is Janet Kooren (hoofdredacteur van Automatie-PMA) en Hugo van der Horst (hoofdredacteur Kunststof Magazine & Kwaliteit in bedrijf). Beiden hebben naast hun hoofdredactionele kennis en ervaring ook het nodige te vertellen over het belang van communicatie in crisistijden, daarna en in situaties van hoogconjunctuur. Want niet-communiceen kan nu een maal niet.

Gegevens

Datum:
10 juni 2020
Tijd:
3:30 am tot 4:30 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.stem-imc.com/k/nl/n1883/news/view/84109/70057/roundtable-hoe-blijf-je-relevant-communiceren-in-crisistijden-en-daarna.html

Organisator

STEM Industrial Marketing Cenre
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Website:
http://www.stem-imc.com
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!