Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Smart Maintenance in de eigen productieomgeving

14 januari 2021 van 2:00 pm tot 4:00 pm

Dit is de online Smart Maintenance sparring sessie

Om de vertaling van standaard onderhoud naar voorspellende onderhoud te kunnen doen is data cruciaal. Data vormt de basis voor het bewaken van de conditie van de productieapparatuur. Machine learning, big data en gegevensanalyse spelen een belangrijke rol in het succes van voorspellend onderhoud.

Spar met Enbi Plastics, WCM en de TU/e over Smart Maintenance in de eigen productieomgeving

Tijdens de online Smart Maintenance sparring sessie is het doel om met collega onderhoudsmanagers te bespreken en te delen hoe voorspellend onderhoud in de eigen productie kan worden verbeterd. En wat er nodig is om voorspellend onderhoud op te schalen.

Wilt u meepraten? Doe mee aan de online sparring sessie Smart Maintenance op 14 januari en ga in gesprek met Jose Saelmans, Enbi Plastics,  Stella Kapodistria, TU/e en Roland van de Kerkhof van WCM.

Vraagstukken die tijdens deze Smart Maintenance sparring sessie behandeld worden:

  1. Welke gegevens hebben we beschikbaar om (unieke) apparatuur te monitoren?
  2. Wat is de conditie van de apparatuur?
  3. Functioneert de apparatuur goed of faalt deze?
  4. Hoe interpreteren we de data correct?
  5. Hoe combineren we correctief, periodiek en voorspellend onderhoud binnen een planningsproces?

Leer van elkaar door kennis en ervaringen uit te wisselen. We streven naar een homogene groep met partijen uit de discrete industrie om de relevantie van de gesprekken maximaal te maken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!