Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zijn er ook schaduwkanten aan het businessmodel Product as a Service?

12 december 2022 van 2:00 pm tot 5:30 pm

Gratis

Een Product as a Service: Servitization. Een bejubeld business model en genoemd als dé oplossing voor (technische) bedrijven in de toenemende concurrentiestrijd en strijd tegen een afnemend onderscheidend vermogen.

Maar is servitization wel geschikt als business model voor ieder (technisch) bedrijf? Zowel voor aanbieders ervan als afnemers. En kent het misschien ook schaduwkanten.

Studenten van de Universiteit Twente deden er recent onderzoek naar. En tijdens deze STEM van de Master on Tour delen we de resultaten ervan en gaan we er met elkaar over in discussie.

We zijn voor deze STEM on Tour te gast bij Priva in De Lier. Een bedrijf dat zelf al stappen gezet heeft op de ladder van servitization.

En onze gastheer Leo Hitzert licht daar ook zeker een tipje van de sluier over. En laat je graag voorafgaand aan deze STEM van de Master kennismaken met producten en servitization in het Priva Growthlab.

Gegevens

Datum:
12 december 2022
Tijd:
2:00 pm tot 5:30 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://stem-imc.com/masterclasses-overzicht/

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Priva De Lier
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!