Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sustainable Shipping

28 januari 2021 van 11:00 am tot 12:00 pm

Op donderdag 28 januari 2021 vindt het Dutch Ocean Technology Center (DOTC) webinar over “Sustainable shipping” plaats, onder de noemer “De maritieme energietransitie: uitdagingen en kansen door kennis- en technologieontwikkeling”.

Tijdens het webinar, georganiseerd door TNO en TUD, wordt je meegenomen in de onderzoeken en technologieën om 100% emissievrije schepen in de vaart te brengen en vooruitgang te boeken naar een emissievrije maritieme sector.

Wat zijn de meest veelbelovende technologieën voor schepen met verschillende operationele profielen, voor nieuwbouw of retrofit? Wat wordt de rol van hernieuwbare energiedragers zoals waterstof, methanol of ammoniak? Hoe ontwikkelt de noodzakelijke regelgeving zich?

We willen samen met jou de mogelijkheden verkennen en bespreken hoe we de uitdagingen kunnen aanpakken en innovaties kunnen versnellen door de ontwikkeling van fundamentele en toegepaste kennis. Vanuit de DOTC samenwerking met kennispartners en alle stakeholders uit de sector stimuleren en versnellen we innovatie om het Nederlandse maritieme ecosysteem versterken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!