Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Taste the Future x C the Future 13 oktober

13 oktober 2022 van 9:00 am tot 5:00 pm

Op 13 oktober 2022 nodigt Smart Makers Academy in samenwerking met Maak Haarlem je uit voor het Taste the Future event. Met dit jaar het thema C the future met de ‘C’ van circulair. Vanaf 13:00 uur staat de deur open voor docenten uit verschillende regio’s, het mbo/hbo en het technisch vo. Bedrijven en onderwijs kunnen tijdens inspirerende workshops kennis met elkaar maken en de technologie van morgen ervaren. De kans voor het onderwijs om de nieuwste technologie letterlijk te proeven, proberen en aan te raken! Heb jij vragen als: hoe kan ik het bedrijfsleven betrekken bij mijn onderwijs? Wat kan ik met een robot in m’n zorglessen? Hoe zorg ik dat mijn techniek docenten op de hoogte blijven? Dan is dit het moment om langs te komen.
In een doorlopend programma verzorgd door verschillende innovatieve bedrijven kun je deelnemen aan inspiratieworkshops over bijvoorbeeld 3D-productie, Virtual Reality, circulaire maaktechieken, kunstmatige Intelligentie en nog veel meer. Luister tijdens Talk – spice-ups – naar verschillende sprekers. Laat je inspireren en nodig je netwerk uit! Ervaar waar jij als docent en die van je netwerk staat op het gebied van digitalisering in het onderwijs.
Op vrijdag 14 oktober staan de deuren open voor het bedrijfsleven. De donderdag ochtend is gereserveerd voor STO.
13 oktober 13:00 – 17:00 | Oudeweg 91-95 2031 CC Haarlem | www.tastethefuture.nl | Deelname is kosteloos maar levert je veel op

Locatie

3D Makers Zone
Oudeweg 91 -95, Met de auto: navigeer naar Ir. Lelyweg 11
Haarlem, NH 2031 CC Netherlands
+ Google Maps

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden