Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Voorjaarsevenement Holland High Tech

31 mei 2021 van 1:00 pm tot 3:00 pm

Innovatie & export, marktkansen over de grens

Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen worden uitgenodigd om bij te dragen aan innovatieve oplossingen voor van Energie, Duurzaamheid en Digitalisering in Duitsland en Frankrijk.

Welke marktkansen liggen er specifiek voor uw organisatie? Wat zijn de uitdagingen, welke innovaties zijn op korte termijn inzetbaar in het buitenland, welke kennisinstellingen en overheden zoeken (technologie)partners, wat is de beste aanpak voor human capital?

Kom luisteren en praat mee op maandag 31 mei 2021 tijdens het Voorjaarsevent van Holland High Tech tijdens Dutch Technology Week. Dit jaar is het onderwerp Innovatie & export, marktkansen over de grens. De focuslanden van dit event zijn Duitsland en Frankrijk.

Aan tafel zitten experts vanuit MKB, kennispartners en overheden:

  • Professionals uit de luchtvaart en automotive sector, die nauw samenwerken met bedrijven in lichtgewicht materialen, fotonica, nanotechnologie en smart industries
  • De Innovatie Attaches van de Nederlandse ambassades in Duitsland en Frankrijk

Gegevens

Datum:
31 mei 2021
Tijd:
1:00 pm tot 3:00 pm
Evenement Categorie:
View Evenement Website

Organisator

Holland HighTech
Telefoon:
+31 (0)30 - 600 13 28
E-mail:
info@hollandhightech.nl
View Organisator Website
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!