Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wat kan ik met ERP?

20 mei 2021 van 4:00 pm tot 5:00 pm

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 17 juni 2021 at 4:00 pm

Enterprise Resource Planning (ERP) is software waarmee je de financiën, toeleveringsketen, operaties, rapportage, productie en HR-activiteiten van jouw bedrijf beheert. Met ERP automatiseert en digitaliseer je jouw bedrijfsvoering en productie, waardoor de efficiëntie en effectiviteit wordt vergroot. Je krijgt meer inzicht in de organisatie. Hierdoor wordt het makkelijker te sturen in de bedrijfsvoering. Om het optimale uit ERP te halen is het belangrijk alle ins en outs van het systeem te kennen. In drie webinars op 15 april, 20 mei en 17 juni wordt het ‘hoe en waarom’ uitgelegd van ERP.

Voor wie?

Deze sessies zijn bedoelt voor mkb-maakbedrijven uit Zuid-Holland.

Wat gaan we doen?

Tijdens de webinars leggen wij in drie stappen uit waarom het handig is dat jouw bedrijf een ERP-programma heeft, en laten we zien wat je ermee kunt doen in jouw bedrijf. En leer je welke variant het beste past in jouw bedrijf.

Het programma

Klik op de verschillende tabbladen om de programma’s per sessie te bekijken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!