Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wat zijn ‘the moments of truth’ voor jouw B2B klanten?

15 juni 2023 van 9:10 am tot 10:00 am

Gratis

Jouw (toekomstige) klant heeft voorafgaand aan het werkelijke koopproces doorgaans al heel wat ervaringen en contactmomenten met jouw organisatie. Maar ook in de koopfase zelf en in het after sales traject zijn er vele momenten waarop jouw klant indrukken over jouw organisatie opdoet.

Samen met de kwaliteit, prijs en prestaties van jouw producten en diensten bepalen al deze momenten de totale beleving die de klant ervaart: de ‘Customer Experience’. En daarbij zitten ook ‘moments of truth’. Momenten die alles bepalend zijn voor het verdere verloop van de onderlinge relatie. Direct of pas in de toekomst

Laat je inspireren
Tijdens deze sessie reiken we je de basisprincipes voor het samenstellen van de ‘customer journey’ aan die inzicht geeft in die momenten van waarheid. De basis waarop je de juiste ‘Customer Experience’ voor jouw klanten en potentiële afnemers verder kunt ontwikkelen.

Deelnemen?
Laat je tijdens deze sessie inspireren om de principes van Customer Experience en Customer Journey toe te passen voor jouw technische B2B bedrijf.

We verzorgen deze gratis sessie online via TEAMS op de genoemde datum en het aangegeven tijdstip.  Na aanmelding ontvang je de deelnamelink.

Gegevens

Datum:
15 juni 2023
Tijd:
9:10 am tot 10:00 am
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://stem-imc.com/inschrijving-opleidingen-stem-imc/

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!