Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Waterstaatserfgoeddag

14 april 2022 van 9:30 am tot 4:30 pm

Op donderdag 14 april 2022 organiseert de Nederlandse Gemalenstichting samen met de Stichting Historische Sluizen en stuwen en STOWA de Waterstaatserfgoeddag 2022. Tijdens deze dag gaan we in op het belang van het historisch erfgoed en de betrokkenheid van waterschappen hierbij. Een belangrijke vraag die aan de orde komt, is: hoe kan historisch erfgoed invulling geven aan de huidige waterveiligheid? Daarnaast laten verschillende waterschappen zien hoe ze omgaan met het historisch erfgoed.

Het symposium is bedoeld voor bestuurders en deskundigen die betrokken zijn bij het watersysteembeheer maar ook studenten zijn welkom! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Robin Biemans.

Gegevens

Datum:
14 april 2022
Tijd:
9:30 am tot 4:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.stowa.nl/agenda/waterstaatserfgoeddag-2022

Organisator

STOWA – Stichting Toegepast Onderzoek Waterbeheer
Telefoon:
033 460 3200
E-mail:
stowa@stowa.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Woudagemaal
Gemaalweg 1a
Lemmer, 8531 PS Nederland
+ Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!