Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Waterstof online kennisdag

2 juni 2021 van 9:00 am tot 3 juni 2021 van 2:00 pm

Om waterstof te kunnen gebruiken in nieuwe of bestaande installaties, is het belangrijk om te weten hoe het gas zich gedraagt in verschillende situaties en wat dit betekent voor de gebruikte instrumentatie en materialen.

Tijdens de Waterstof online kennisdag staan de technische vraagstukken centraal over het gebruik van waterstof in de energietransitie. We richten ons hierbij op iedereen die vanuit een technisch perspectief oriënteert op óf reeds betrokken is bij waterstoftoepassingen.

Het programma van de FHI Waterstof online kennisdag 2021 is eind april bekend. U kunt zich echter als bezoeker al wel aanmelden als geinteresseerde, zodat we u persoonlijk op de hoogte kunnen houden.

Gegevens

Begin:
2 juni 2021 van 9:00 am
Einde:
3 juni 2021 van 2:00 pm
Evenement Categorie:
View Evenement Website

Organisator

FHI, federatie van technologiebranches
Telefoon:
033 465 75 07
E-mail:
info@fhi.nl
View Organisator Website
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!