Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van de Circulaire Economie

3 februari 2020 van 9:30 am tot 7 februari 2020 van 5:00 pm

Circulaire Economie

Wat is de Week van de Circulaire Economie?

Van maandag 3 februari tot en met vrijdag 7 februari 2020 staat Nederland volledig in het teken van de circulaire economie.

Circulaire koplopers organiseren allerlei evenementen om andere professionals mee te nemen in de circulaire economie. Tijdens deze jubileumeditie gaan we op TOUR CIRCULAIR!

Goede voorbeelden krijgen een podium, voorlopers ontmoeten elkaar en starters krijgen concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan.

100+ EVENEMENTEN

vormen de kern van de Week van de Circulaire Economie 2020

VELE ORGANISATIES

dragen bij door een evenement, workshop of inspiratiesessie te verzorgen en via hun eigen netwerk de Week van de Circulaire Economie onder de aandacht te brengen

ONZE PARTNERS

zijn de versnellers van de Week van de Circulaire Economie. Zo zorgen Circl en het Versnellingshuis Nederlands circulair! tijdens de editie 2020 voor de hefboom.

Op welke manieren kan mijn organisatie meedoen?

  • Zet je deuren open en organiseer een evenement tijdens de Week van de Circulaire Economie
  • Help mee de Week van de Circulaire Economie breed onder de aandacht te brengen. Deel jouw verhaal op social media met de hashtag #WeekvandeCE of breng een publicatie naar buiten tijdens de Week.
  • Zet jezelf als circulaire koploper op de kaart en word partner van de week. Hoe? Neem een kijkje in onze partnerbrochure

Gegevens

Begin:
3 februari 2020 van 9:30 am
Einde:
7 februari 2020 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://deweekvandecirculaireeconomie.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!