Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van de mki 2020 – Innovatief uit de crisis

21 september 2020 van 11:00 am tot 25 september 2020 van 1:00 pm

De middelgrote en kleine industrie (mki) is cruciaal voor de samenwerking in de keten en voor de innovatiekracht van de technologische industrie. Door COVID-19 wordt dit nog belangrijker; de markt, de vraag naar producten of diensten en de manier van werken is gewijzigd en veel bedrijven moeten hun strategie bijstellen. Vindingrijk zijn is belangrijker dan ooit.

Hoe speel je snel op in op deze veranderingen? Hoe creëer je in deze bijzondere tijd kansen en perspectief voor je bedrijf en je medewerkers? Tijdens de vierde Week van de mki van 21 tot en met 25 september staan de mogelijkheden om innovatief uit de crisis te komen centraal. Met praktische sessies, veel inspiratie en voorbeelden uit de praktijk.

Vanwege COVID-19 vindt het programma volledig online plaats.

Programma

Elke dag zijn er praktische sessies met onze FME-experts. In een workshop van een uur spijker je je kennis bij en krijg je concrete handvatten aangereikt waar je direct mee aan de slag kunt. Natuurlijk komen ook onze mki-bedrijven uitgebreid aan het woord. Dagelijks deelt een mki-ondernemer een innovatief verhaal tijdens de Lunch Break met een (digitaal) kijkje in de keuken. Aansluitend gaan we met elkaar in gesprek over de lessen en de kansen van de coronacrisis.

Maandag 21 september
Thema: Innoveer je uit de crisis met nieuwe technologieën. Krijg inzicht in de laatste trends tijdens de workshop Future Shock, of neem deel aan de Lunch Break met Dennis van Beers, directeur van Festo.
Dinsdag 22 september
Thema: Innoveer je uit de crisis met vernieuwing in product en op de productievloer. Leer meer over de Fabriek van de toekomst, en neem deel aan Lunch Break met Henk Smid, directeur van Variass.
Woensdag 23 september
Thema: Stoom je organisatie klaar voor de toekomst. Hoe ga je om met wendbaar HR? En neem deel aan Lunch Break met Jessica van Schijndel, directeur Van Schijndel Metaal en met Erik van Opstal, directeur van Benier.
Donderdag 24 september
Thema: Innoveer je uit de crisis met een betrokken team. Hoor hoe je een topteam kunt creëren met mensgerichte technologie en Lunch Break met Paul de Hont, directeur van Automatic Signal.
Vrijdag 25 september
Thema: Innoveer je uit de crisis met de frisse blik van leerlingen. Doe mee met de workshop ‘BBL-leerlingen maken de toekomst’ en neem deel aan Lunch Break met Jan Kaak, directeur van Kaak Group Terborg, Marjolein Boezel, directeur van Van Raam en Mike Broekhuizen, directeur van AT Opleidingen.

Gegevens

Begin:
21 september 2020 van 11:00 am
Einde:
25 september 2020 van 1:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
https://www.fme.nl/nl/weekvandemki
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!