Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Weekend van de Wetenschap

2 oktober 2021 tot 3 oktober 2021

Weekend van de Wetenschap – Jongeren laten ontdekken wat de wetenschap allemaal kan

Op 2 & 3 oktober 2021 vindt er een nieuwe editie van het Weekend van de Wetenschap plaats. Een weekend waarin iedereen overal in Nederland een kijkje achter de schermen kan nemen van diverse organisaties en instellingen in de wetenschap en techniek.

Weekend van de Wetenschap is hét gratis festival voor jong en oud met wetenschappers, proefjes en een uniek kijkje in de toekomst. Door de slogan “Kom kijken wat de wetenschap allemaal kan” wordt iedereen uitgenodigd om met eigen ogen te zien wat de wetenschap allemaal kan. Dit jaar niet alleen op locatie, maar ook online.

De vandaag gelanceerde campagne voor het evenement laat zien hoe bijzonder, belangrijk en onmisbaar de wetenschap is. De campagne toont op een ludieke manier de impact: hoe wetenschap onze levens heeft veranderd, en steeds sneller zal veranderen.

Tijdens deze landelijke open dagen kunnen bezoekers ontdekken wat de chemische bedrijven allemaal doen. In 2020 kon het Weekend van de Wetenschap helaas niet doorgaan, maar de editie in 2021 gaat door: met een mix van activiteiten online én op locatie.

Doet jouw bedrijf ook mee? Meld je dan hier aan.

Gegevens

Begin:
2 oktober 2021
Einde:
3 oktober 2021
Evenement Categorie:
Site:
https://www.weekendvandewetenschap.nl/

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden