Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wissel informatie uit

3 september 2020 van 1:00 pm tot 3:00 pm

Op 3 september 2020 organiseert NEN het tweede deel van de tweedelige workshop ‘Semantische gegevensmodellering’. Hierin leer je hoe NTA 8035 kan worden geïmplementeerd. Deze workshop wordt georganiseerd naar aanleiding van nieuwe afspraken rond semantische gegevensmodellering. NEN, TNO en RHDHV assisteren met raad en daad over de implementatie van deze nieuwe afspraken. Meld u nu aan!

Leer hoe de NTA 8035 kan worden geïmplementeerd door de volgende workshops:

Deel 1. Bouw een object type bibliotheek (OTL) in 2 uur: In deze workshop leer je om, zonder voorgaande kennis en tooling, een (simpele) OTL op te stellen op basis van de NTA8035.

Deel 2. Wissel informatie uit. Een OTL is mooi, maar je moet er natuurlijk wel wat mee doen. In deze workshop leer je hoe de OTL van de eerste workshop gebruikt kan worden om informatie met elkaar uit te wisselen. Ook nu is voorkennis en tooling vooraf niet nodig. Wel is het handig als je de eerste workshop hebt gevolgd.

Alle gebruikte tools tijdens de workshop zijn kosteloos beschikbaar. Iedereen kan dus mee doen met de workshop.

De workshops worden verzorgd door Michel Böhms van TNO en Jasper Hoeve van RHDHV.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!