Mastering Assets tijdens Maintenance NEXT 2015

Maintenance NEXT 2015 voor de onderhoudsindustrie

Maintenance NEXT 2015 bouwt van 21 tot en met 23 april in Ahoy Rotterdam aan de onderhoudsindustrie van vandaag én morgen met de thema’s arbeid, innovatie en waardecreatie. Om assets optimaal te benutten in een veeleisende markt is een integrale aanpak van onderhoud onmisbaar. ‘Mastering Assets’ is waar het om draait: maximaal inzicht in en controle van de installaties op alle niveaus! Vakkundige specialisten uit verschillende vakgebieden zorgen als ‘master’ voor betrouwbare en duurzame productiemiddelen.

Rijk gevuld kennisprogramma

Maintenance NEXT 2015 slaat de brug tussen de vraag van morgen en het aanbod van vandaag. Zowel exposanten als bezoekers zijn zich bewust van de noodzaak om onderhoud naar een hoger plan te brengen: Mastering Assets. Dit vertaalt zich op diverse manieren op de beursvloer door middel van verrijking (producten, diensten en innovaties), beleving (MegaTech Plaza’s en demonstraties) en verdieping (keynotes en casepresentaties).
Bekijk het gehele kennisprogramma »

Meer dan 340 exposanten op beursvloer

Op Maintenance NEXT presenteren meer dan 340 dienstverleners, fabrikanten en toeleveranciers hun onderhoudsproducten en oplossingen. Om als bezoeker doelmatig exposanten te kunnen selecteren en te bepalen of zij aansluiten op uw informatiebehoefte is een indeling gemaakt van het aanbod.
Bekijk de producten en diensten »

MegaTech Plaza’s

Maintenance NEXT richt een aantal MegaTech Plaza’s in met inspirerende, technische installaties waar onderhoud aan en mee gepleegd wordt. Zo verzorgt Vroom Training een training in virtual reality, biedt Project DAISY windturbine eigenaren een low cost, effectieve oplossing voor onafhankelijke monitoring, advies, inspecties, of indien gewenst zelfs complete ontzorging op het gebied van onderhoud en operatie. Avular laat aan de hand van demonstraties zien hoe inspectie en onderhoud ook kan plaatsvinden met drones.

Speel de online game ‘Focus on the NEXT’

Op Maintenance NEXT staan de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie en onderhoud centraal. In de online game ‘Focus on the NEXT’ krijgt u een voorproefje van wat er op de beursvloer gepresenteerd wordt aan de hand van sterk ingezoomde foto’s van technische producten. Hoe sneller het product wordt herkend, hoe meer punten dat oplevert. De hoogst scorende deelnemers worden uiteraard beloond!! Gebruik één van de daartoe geplaatste touchscreens op de beursvloer, of
Klik hier voor deelname: www.focusonthenext.nl

Selfie actie

Voelt u zich master in de onderhoudsbranche? Tweet dan een leuke selfie met pijl in uw onderhoudsomgeving op Twitter met #masterfie. De leukste en origineelste inzendingen maken kans op mooie prijzen!
Bekijk selfie actie »

Meer informatie Maintenance NEXT 2015

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden