Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

3D printen: kleurrijke mogelijkheden voor de food industrie

13 april 2022 van 3:30 pm tot 4:00 pm

Kleuren geven vaak een associatie met een status. Zo is blauw gelinkt aan “food safe”. Blijft dat zo? Ook in 3D geprinte kunststof producten?
3D-printen. Iedereen heeft er wel van gehoord. Maar wat doe jij ermee? Natuurlijk maak je prototypes, maar hoe pas je het toe in productie?
In een energieke sessie kijken we naar de kansen én naar de risico’s. Hoe zit het bijvoorbeeld met voedselcontact certificering? Cleaning-in-place? Kleur en traceability?
Ben jij in de machinebouw of voedselverwerkende industrie en wil jij weten hoe je 3D-printen effectief kunt toepassen? Door deze sessie probeer ik je een vliegende start te geven in het slimmer, beter en efficiënter maken van jouw producten.

Meer informatie

Gegevens

Datum:
13 april 2022
Tijd:
3:30 pm tot 4:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://food-technology.nl/programma/programma-dag-1/

Locatie

Brabanthallen Den Bosch
Diezekade 2
Den Bosch, Nederland 5222AK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0736293208
Bekijk de site van Locatie
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!