Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

analytica virtual

19 oktober 2020 van 9:00 am tot 23 oktober 2020 van 6:00 pm

analytica virtual – Internationale digitale vakbeurs voor laboratoriumtechnologie, analyse en biotechnologie

Messe München organiseert dit jaar ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor laboratoriumtechnologie, analyse en biotechnologie als virtueel evenement. Van 19 tot 23 oktober stelt het nieuwe format analytica virtual exposanten in staat digitale beursstands te boeken. Het biedt alle klanten bovendien meer mogelijkheden om uit te wisselen en te netwerken. Grote delen van de lezing en het ondersteunende programma zullen ook digitaal beschikbaar zijn.

analytica biedt een uitgebreid scala aan oplossingen voor de gehele waardeketen in industriële en onderzoekslaboratoria. Het gevarieerde exposantenaanbod biedt deelnemers een perfect overzicht van innovaties en voorbeelden van best practices. Alleen analytica geeft de wereld van onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria een uitgebreid marktoverzicht:
• Laboratoriumtechnologie
• Instrumentale analyse
• Biotechnologie
• Kwaliteitscontrole
• Materiaaltesten

Exposanten
Heeft u interesse om deel te nemen? Neem dan contact op met Van Ekeris Expo Service B.V.
Van Ekeris Expo Service B.V. is de officiële vertegenwoordiging van de Messe München GmbH (MMG) in de Benelux-landen en ondersteunt u graag met uw beursdeelname aan analytica. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Nieuwsbrief
Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de wereld van analyse, laboratoriumtechnologie, diagnostiek en biotechnologie.

Contact:
Van Ekeris Expo Service B.V.
Tel.: +31-23-5258500

www.vanekeris.nl
www.analytica.de

Gegevens

Begin:
19 oktober 2020 van 9:00 am
Einde:
23 oktober 2020 van 6:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
https://www.analytica.de/en/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!