Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Hoe verkoop je techniek (workshop)

13 juni 2024 van 1:00 pm tot 5:00 pm

Veel mensen in een technische B2B sectoren vinden het best wel lastig om techniek te verkopen. De belangrijkste oorzaak daarvan is dat techniek zichzelf niet verkoopt.

Of dat nu chemicaliën zijn voor de behandeling van textiel, het bouwen van een machine of het verkopen en installeren van een warmtepomp of technische installatie Hoe goed dat product ook is.

Sterker nog: geen enkel product verkoopt zichzelf. Wel de oplossing en de voordelen die een product of techniek de koper of gebruiker biedt.

Kom in een halve dag meer te weten hoe je techniek aan de man brengt

Verkopen van technische apparatuur (en oplossingen) begint dus bij weten wie bij het inkoopproces betrokken zijn en wat voor die personen de voordelen zijn. En in deze workshop gaan we met de deelnemers daarnaar op zoek.

Doel workshop
In een halve dag geven je inzichten en ga je aan de slag met tools waarmee een beter begrip leert ontdekken over voordelen voor afnemers en gebruikers. En hoe je die door kunt vertalen zodat ’techniek’ zich beter laat verkopen.

De volgende thema’s komen daarbij aan bod:

  •  Wat zijn de voordelen van jouw technische product/dient
  •  Voor wie zijn dat voordelen – de Decision Making Unit
  •  Hoe vertaal je voordelen in je commercie.

Leerresultaat
Na de workshop heb je voldoende basiskennis om de voordelen voor afnemers en gebruikers van ’techniek’ beter te begrijpen. Dit als basis voor het ontwikkelen van een aangepaste commerciële opzet om techniek beter aan de man te brengen.

Prijs & facturatie
Deelname aan deze workshop bedraagt € 345,00 exclusief 21% btw (per persoon). Je ontvangt de factuur na inschrijving. Deze dient vooraf aan de workshop te worden voldaan.

Wil je met meer mensen vanuit een bedrijf deelnemen aan deze workshop? Neem dat contact op voor de mogelijkheden via onderstaande button.

Deelnemers aan het eXplain of eXpand programma van STEM Industrial Marketing Community profiteren en betalen slechts € 295,00 exclusief 21% btw.

Gegevens

Datum:
13 juni 2024
Tijd:
1:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://stem-imc.com/workshop-hoe-verkoop-je-techniek/

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon
06 204 275 84
E-mail
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden