Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Info-ochtend: de invloed van koelsmeermiddelen op de huid

18 mei 2021 van 9:00 am tot 12:00 pm

€ 95

Dit is de info-ochtend: de invloed van koelsmeermiddelen op de huid

“Ach het valt wel mee, het gaat wel weer over” Vaak wordt onderschat welke huidproblemen metaalbewerkingsvloeistoffen kunnen veroorzaken. Mensen schamen zich ervoor. Het probleem is echter: het gaat niet over als u geen actie onderneemt.

Alles over oplossingen voor en preventie van huidproblemen door koelsmeermiddelen

Steeds vaker krijgt Centrum Huid & Arbeid te maken met huidproblemen veroorzaakt door metaalbewerkingsvloeistoffen. Geadviseerd wordt om niet meteen technische oplossingen te treffen maar eerst goed de oorzaak te achterhalen.

De invloed van REACH

Door de REACH wetgeving zijn bepaalde stoffen verboden. Deze stoffen kunnen niet zonder meer weggelaten worden aangezien ze een functie hebben. Welke invloed hebben de vervangende stoffen op de gezondheid?

Ervaringen door specialisten uit het veld

Specialisten uit het veld, die er dagelijks mee te maken hebben, delen hun ervaringen op 18 mei. Laat u voorlichten en meld u nu aan.

Locatie

Mikrocentrum
De Run 1115
Veldhoven, 5503 LB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)40 296 99 11
Bekijk de site van Locatie
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!