Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jaarevent Interreg project Circulair Onderhoud

16 november 2021 van 1:00 pm tot 5:00 pm

Reserveer alvast dinsdagmiddag 16 november 2021 in je agenda, want dan organiseren we de tweede editie van ons Jaarevent Circulair Onderhoud.

Het wordt een namiddag vol inzichtelijke presentaties over de inzichten die het voorbije jaar zijn opgedaan rond circulair onderhoud. We presenteren ook de resultaten van onze enquête en we reiken de eerste Circulair Onderhoud Award uit.

Het project “Circulair Onderhoud” is gefinancierd binnen het Interreg V programma Vlaanderen-Nederland, het grensoverschrijdend samenwerkingsprogramma met financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

Circulair Onderhoud is een project binnen het Europese programma Interreg Vlaanderen-Nederland.
In dit project zullen verscheidene publieke en private partners samenwerken, onder leiding van het (Nederlandse) Kennis en innovatiecentrum Maintenance Procesindustrie (KicMPi) en de Belgian Maintenance Association (BEMAS), om de materiaal-voetafdruk van de procesindustrie in Zuid-Nederland en Vlaanderen te verkleinen en tegelijkertijd economisch voordeel te behalen.
Meer weten over het Interreg-project Circulair Onderhoud? Lees er hier meer over!

Gegevens

Datum:
16 november 2021
Tijd:
1:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.kicmpi.com/jaarevent-interreg-project-circulair-onderhoud

Organisator

Kennis en innovatiecentrum Maintenance Procesindustrie (KicMPi)
Telefoon:
0031 (0)6 4029 7040
E-mail:
contact@kicmpi.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!