Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Krachtige Coalities voor Contractors

6 februari 2020 van 7:30 am tot 11:00 am

iTanks

iTanks Pitch Ontbijt Antwerpen & Live! ‘Krachtige Coalities voor Contractors’

Op donderdag 6 februari organiseert iTanks een Pitch Ontbijt en iTanks Live! ‘Krachtige Coalities voor Contractors’ bij The Beacon te Antwerpen.

iTanks Pitch Ontbijt
De Ontbijt Pitches van iTanks vinden plaats in verschillende havengerelateerde steden in Nederland en België. Het Pitch Ontbijt is een event waarbij je de unieke gelegenheid hebt de korte presentaties van ondernemers met innovatieve producten en plannen bij te wonen. Onder het genot van een heerlijk ontbijt en in het gezelschap van een waardevol netwerk is dit een goede zakelijke start van jouw dag.

Met pitches door innovatie startups van The Beacon, PortXL Antwerpen en iTanks partners. De pitch onderwerpen worden binnenkort gepubliceerd.

iTanks Live! ‘Krachtige Coalities voor Contractors’
Bij iTanks Live! behandelen we actuele onderwerpen met experts, stakeholders en geïnteresseerde partners. Deze Live! sessie heeft als onderwerp ‘Krachtige Coalities voor Contractors’ en wordt gegeven door Lian Gebhardt van Top-Result.

De planningen staan strak in de industrie. Opdrachtgevers stellen stevige eisen en aannemers mogen het oplossen. Dat gebeurt steeds vaker in samenwerkingsverband. Maar hoe zorg je voor een krachtige coalitie bij zo’n samenwerking? Wat mag je van elkaar en de opdrachtgever verwachten als je samenwerkt naar hetzelfde doel?

Effectieve samenwerkingen kenmerken zich door goede communicatie, gezamenlijke doelen en respect voor onderlinge belangen. Maar hoe kom je zo ver wanneer je als concurrenten op de ene klus, moet samenwerken bij de andere?

Bij deze iTanks Live! geven we inzicht en handvatten rond:

  • Waardoor ontstaan conflicten in organisaties en hoe voorkom je ze.
  • Wat zijn voorwaarden om teams mét in plaats van tegen elkaar te laten werken.
  • Wat is de waarde van formele en informele communicatie.
  • Welk gedrag en gedragsstijlen herken je in teams.
  • Wat is de rol en het belang van feedback (complimenten en constructieve kritiek).
  • Hoe benut je alle kwaliteiten in teamverband.

In zo’n twee uur ga je aan de slag om meer inzicht te krijgen in de succesfactoren voor een goede samenwerking. Uiteindelijk kan jij het verschil maken, wij helpen je met tips en ervaring van vakgenoten. Deze Live! sessie is bedoeld voor bijvoorbeeld projectleiders, uitvoerders, voormannen, contractmanagers en werkvoorbereiders van zowel opdrachtgevers als aannemers.

Gegevens

Datum:
6 februari 2020
Tijd:
7:30 am tot 11:00 am
Evenement Categorie:
Website:
https://itanks.eu/event/itanks-pitch-ontbijt-antwerpen/

Organisator

iTanks
Telefoon:
+ 31 10 313 24 96
E-mail:
contact@itanks.eu
Website:
http://www.itanks.eu/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!