Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meet your Match – digitaal speeddaten voor ondernemers

14 februari 2022 van 1:00 pm tot 2:00 pm

Heeft u uw perfecte Valentijnsdag match al gevonden?

Vanwege het succes van het afgelopen online event en de grote vraag naar netwerken, is de DNHK ook dit jaar weer matchmaker. Ter gelegenheid van Valentijnsdag verbinden wij u met andere ondernemers uit het DNHK-netwerk.

Tijdens dit online evenement krijgt u de kans om andere ondernemers te ontmoeten en online te netwerken tijdens verschillende speeddate rondes.

Videoconferenties in home-office, online verkoopgesprekken of online events maken nu deel uit van het dagelijks leven van de meeste ondernemers. Een groot deel van het zakelijke netwerken begint tegenwoordig online.

Maar hoe kun je goed online netwerken? We belichten de mogelijkheden van online netwerken vanuit verschillende perspectieven. Experts uit het DNHK-netwerk delen hun ervaringen en geven nuttige tips die u direct tijdens het speeddaten kunt toepassen.

Speaker:

Anne Nicolaides is communicatie-expert bij Wisse Kommunikatie en geeft tips over hoe je met online netwerken het beste resultaat kunt behalen. Hoe kun je de elevator pitch niet alleen korte en bondig houden, maar ook met de geschikte culturele invalshoek toepassen? En wat zijn nu eigenlijk de verschillen tussen online netwerken en de goede oude offline variant?

Arno Sijnesael is International Trade Manager bij Impuls Zeeland. Hij is ondernemend van aard en een echte netwerker. Hét aanspreekpunt voor de Zeeuwse ondernemer met internationale ambities.

Wilt u van deze gelegenheid gebruik maken om andere ondernemers te ontmoeten of hebt u advies dat u wilt delen? Noteer deze datum dan alvast in uw agenda!

Gegevens

Datum:
14 februari 2022
Tijd:
1:00 pm tot 2:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.dnhk.org/nl/evenementen/details/dnhk-meet-your-match-virtuelles-unternehmer-speed-dating

Organisator

DNHK | Duits-Nederlandse Handelskamer
Telefoon
+31 (0)70 3114 100
E-mail
info@dnhk.org
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden