Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ready for IIoT

26 november 2019 van 10:30 am tot 2:00 pm

Ready for IIoT

Connect, predict, accelerate… Verbeter uw plant prestaties met IIoT

Met de komst van Industry 4.0 en technologieën als slimme sensoren, big data, de cloud en het Industrial Internet of Things (IIoT), is er een digitale transformatie gaande die elk facet van de manier waarop plants werken verandert. Door gericht data te verzamelen, te verbinden en te visualiseren, kunt u afwijkingen identificeren en zelfs voorspellende analyses uitvoeren. Zodat u de bedrijfsvoering kunt optimaliseren en meer rendement genereert.

Op weg naar een smart factory
Yokogawa en Perfact organiseren 26 november een event met de nieuwste IIoT-ontwikkelingen om optimaal te profiteren van de potentie rond digitale transformatie. Meld u nu aan  en ontdek hoe u uw data efficiënt verzamelt, analyseert en monitort en zo uw plant prestaties maximaliseert.

Programma

10:30 Inloop met koffie en thee
11:00 Opening en welkom
Marco Jurgen Director Perfact
11:15 Uitdagingen en kansen van deze tijd
Analyse van de huidige uitdagingen: van de pensioengolf, de beleveniswereld van de jongste generatie werknemers, internationale concurrentiepositie tot IIoT, slimme sensoren, aaneengesloten fabrieken, AI en robots
Marco Jurgen
11:40 Trends & ontwikkelingen van Industry 4.0
Frank Knobbe, Business Development Manager Yokogawa
12:05 Lunch
12:50 De JOIN aanpak: verbind data, mensen, processen en technologie, voorspel en versnel
Perfact en Yokogawa hebben de handen ineengeslagen en bieden een IIoT totaaloplossing aan. Dit programma heet JOIN en omvat de technische implementatie, het aansluiten bij uw business processen én het begeleiden van medewerkers om het meeste uit deze nieuwe technieken te halen.
Maurice Jilderda, Business Development Manager Industry 4.0 Perfact Group & Martijn Kramer, Senior Consultant Operationele Processen Yokogawa
13:15 Demo van praktische use cases gebaseerd op het JOIN concept
13:30 Roadmap voor een digitale transformatie
Een open sessie waar praktische handvaten gegeven worden met best practices hoe IioT ontwikkelingen vorm te geven in uw organisatie.
Maurice Jilderda
13:55 Vragen en afronding

Gegevens

Datum:
26 november 2019
Tijd:
10:30 am tot 2:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.yokogawa.com/nl/news/events/2019/lunch-learn-session-ready-for-iiot/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!