Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Regionale Waterkeringen

2 juni 2022 van 10:00 am tot 5:00 pm

Op donderdag 2 juni 2022 is het dan eindelijk weer zover, na twee jaar afwezigheid is er gelukkig weer de jaarlijkse Kennisdag Regionale Waterkeringen . Het is dé dag waarop we kennis, ervaringen en nieuwe inzichten met u willen delen rondom de veiligheid en het instandhouden van regionale keringen. Dit doen we in een afwisselend programma. U bent van harte welkom bij de provincie Utrecht

Regionale keringen vervullen een belangrijke rol bij het beschermen van Nederland tegen overstromingen. Daarom willen we de keringen in optimale conditie houden. Waterschappen, provincies en STOWA onderzoeken hoe we dat het beste kunnen doen. Dit gebeurt in het Ontwikkelingsprogramma Regionale Keringen (ORK).

We gaan tijdens de kennisdag onder meer in op de vraag of er een manier te vinden is waarbij de veiligheid van het beschermde gebied op een doelmatige, uitlegbare en pragmatische wijze bereikt kan worden en dat de bestaande veiligheidsbenadering aangepast moet worden.

Het programma begint om 10.00 uur en wordt om 17.00 uur afgesloten met een borrel. Gedurende de dag, en zeker tijdens de lunch en de afsluitende borrel, heeft u volop gelegenheid om met andere deelnemers kennis te maken en van gedachten te wisselen.

Gegevens

Datum:
2 juni 2022
Tijd:
10:00 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.stowa.nl/agenda/kennisdag-regionale-waterkeringen

Organisator

STOWA – Stichting Toegepast Onderzoek Waterbeheer
Telefoon
033 460 3200
E-mail
stowa@stowa.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Provinciehuis Utrecht
Archimedeslaan 6
Utrecht, Nederland
+ Google Maps

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden