Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

STEMmingscafé #30 – met weer eens een onderzoek als basis voor de discussie

13 november 2020 van 1:30 pm tot 2:30 pm

Met regelmaat zien we onderzoeken over marketing in technische B2B dat we wel eens zouden willen bespreken. Of hebben we zelf vragen waar we de stemming over willen peilen onder de bezoekers van het STEMmingscafé.

Daarom laten we het onderwerp van dit STEMmingscafé nog even open. Maar het thema van deze middag is wel: onderzoek. En daarbij telt iedere stem!

Kom ook (weer) aanwaaien en laat je stem horen!

Inhoud, gezellig en informeel
Inmiddels is het STEMmingscafé uitgegroeid tot een plaats om te verbinden, elkaar te inspireren, informatie te delen, van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Voor wie
Het mooie van het STEMmingscafé is: deelname is kosteloos en je hoeft er zelfs geen lid voor te zijn van STEM Industrial Marketing Association. Maar wel een beetje feeling hebben met business development, (industriële) marketing, innovatie, communicatie en sales in een technische B2B omgeving. Ongeacht of je daar:

  • direct verantwoordelijk voor bent binnen jouw organisatie;
  • de uiteindelijke eindverantwoordelijke bent op algemeen, commercieel of financieel gebied;
  • of gewoon als ’techneut’ interesse in hebt.

Waar, wanneer en hoelaat?
Het STEMmingscafé is iedere vrijdagmiddag online via TEAMS, van 13.30 tot 14.30.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!