Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Minimaliseer ongeplande downtime en optimaliseer het onderhouds-moment

3 februari 2021 van 9:30 am tot 10:30 am

Minimaliseer ongeplande downtime en optimaliseer het onderhouds-moment – sneller resultaat via een omweg!

Op het eerste gezicht lijkt dit een paradox, maar er omheen kan in de praktijk efficiënter en effectiever zijn dan er doorheen.

In deze gezamenlijke lezing worden inzichten en ervaringen gedeeld die zijn opgedaan bij een chemische fabriek waarbij de eindgebruiker ongeplande – en onnodige downtime door slijtage vroegtijdig wil identificeren. Door het bieden van nieuwe inzichten kunnen daardoor terugkerende kalibraties aanzienlijk verminderd worden.

In de eerste lezing zal door Endress+Hauser een plan van aanpak worden getoond hoe praktisch op basis van het NAMUR Open Architecture (NOA) concept een ‘smart plant’ is gerealiseerd waarbij relevante gegevens voor verdere inzichten en analyse naar een cloud-based ecosysteem zijn ontsloten.

Aansluitend zal de tweede lezing zal door UReason worden verzorgd die laat zien hoe deze gegevens eenvoudig via een gestandaardiseerde API’s geïntegreerd kunnen worden in hun APM Studio software. Op basis van asset degradatie en voorspellingsmodellen worden aanvullende en nieuwe inzichten verschaft waarmee proces- en kwaliteitsafwijkingen tijdig voorkomen kunnen worden.

Endress+Hauser Nederland – Jaap Westeneng
UReason – Jules Oudmans

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!