Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

System Engineering Days

12 maart 2021 van 9:00 am tot 2:00 pm

Gratis

Maak in twee dagen kennis met het Systems engineering werkveld

Systems engineering is de aanpak waarbij systeemdenken centraal staat. Hierbij wordt rekening gehouden met alle stakeholders en de complete levenscyclus van het systeem. Eisen, functionaliteit, architectuur van de oplossing, iteratief werken, verificatie en validatie, systeemintegratie zijn hierbij belangrijke begrippen. Benieuwd naar deze aanpak en wilt u weten hoe hiermee aan de slag te gaan? Laat u dan op 5 en 12 maart door 6 Mikrocentrum docenten rondleiden in de wereld van Systems engineering tijdens de Systems Engineering Days!

Tijdens de Systems Engineering Days heeft u de keuze uit de volgende webinars:

Webinars op 12 maart:

  • Reliability engineering: reliability is de voorwaarde voor vertrouwen
    Leendert Dekker vertelt u alles over deze methode, die ook gebruikt wordt voor het debuggen van industriële processen en het ontwikkelen van software. Tijdens het webinar oefent u met een template zodat u de methode na afloop direct kunt inzetten.
  • Lean Product Development: wat is het geheim? Work smarter, not harder
    Vrijwel alle bedrijven vinden het nodig produktontwikkeling voorspelbaarder te laten verlopen én te versnellen. Dit webinar gaat over hoe u dat realiseert. Siego de Sitter leert u te kijken een paar typische knelpunten, welke oplossingen daarvoor bestaan en de rol van Systems engineering daarin.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!